0730 39 10 47

anna-karin@a-head.se

Banner1200x350

ANNA-KARIN

Jag är världsmästare i matchracing, har flera mästerskapsmedaljer från VM, EM, NM och SM och är utsedd till Årets Seglare av Svenska Seglarförbundet. Jag har legat i världstoppen inom matchracing i drygt tio år och fungerade som trimmer och pressansvarig för seglingsteam Marie Björling under fem år. Inom idrotten har jag tränat på att jobba mot uppsatta mål, att vara fokuserad och att hantera såväl motgångar som framgångar.

Jag är Diplomerad Coach och medlem i International Coaching Federation (ICF). Tidigare har jag bl.a. arbetat som chef för evenemang och kontorsservice på Semcon och som näringslivs- och turistchef i Lilla Edets Kommun.

Jag gillar att prestera i team, tillsammans med människor som delar mina värderingar och driva av utveckling. Därför har jag valt att samarbeta med Britt-Marie Andersin och Joel Löwenberg.

Jag drivs av utveckling. Efter avslutad seglingskarriär påbörjade jag min resa mot En Svensk Klassiker som genomfördes 2015. För tre år sedan deltog jag också världens längsta paddlingslopp, Dalslands Kanotmaraton+, 55 km på 7,30 tim med coaching av Renata Chlumska.

AK_start2