Mitt Livs Form 2013-2014!

Ny omgång Mitt Livs Form startar 9 september! Boka senast 1 juli för 1.500kr rabatt!

Mitt livs form handlar om att genom stärkt ledarskap och personlig hälsa skapa utveckling och framgång. Vi vänder oss till kvinnor i Göteborgsområdet som driver egen verksamhet eller har en ledande position i en organisation. Vårt första Mitt livs form team avslutar sitt program nu i maj med fantastiska resultat inom hälsa och ledarskap; Klara förbättringar inom kondition, styrka och rörelseförmåga, uppnådda mål inom viktnedgång och mått, tydligare prioriteringar enligt uppsatta mål, stärkt ledarskap, ökad motivation och glädje. Gruppen har som helhet rört sig bort från risknivåera inom kondition och hälsa. Lite resultat:

Viktnedgång, bland deltagare som hade det som ett delmål, i snitt 4,6 kg. Minskning midjemått i snitt 7,4 cm. Minskning fettprocent i snitt 3,3. I konditionstest Cooper har deltagarna ökat sträcklängd som de orkat springa i snitt på 12 min med 235 meter. Konditionsvärdet har i snitt ökat 5,5 punkter (från 29,5 till 35 punkter). Styrkemässigt har man ökat i överkropp med 171%, benen 173% och bålen 187%.

”Mitt Livs Form har förändrat min livsstil för alltid. Jag är i bättre form än någonsin, jag prioriterar mig själv, har utvecklat mitt ledarskap och blivit en gladare chef på kuppen. Jag orkar driva nödvändigt förändringsarbete och är mycket mer produktiv. Från att ha ifrågasatt min egen roll har jag idag fått möjligheten att avancera inom bolaget. Det hade inte varit möjligt för ett halvår sedan.”

”Jag har gått många ledarskapsutbildningar och lyssnat till otaliga föreläsningar. Genom Mitt Livs Form fick jag första gången dela mina ledarerfarenheter med andra på ett sätt som gav mig nya verktyg och förnyad inspiration i min vardag. Jag har tillgång till ett värdefullt ledarnätverk som håller långt efter programmets slut.”

I priset 29.600kr (exkl moms) ingår följande:

10 individuella aktiviteter med personlig träning och ledarskapscoaching, 2 hälsoprofilsbedömningar och konditionstester, 2 individuellt anpassade träningsscheman och kostförbättringar, 4 gruppaktiviteter inkl. träning, föreläsningar, mat och dryck, 4 frivilliga träningspass i grupp,1 gemensam utmaning samt segling i Bohuslän.

Avgiften faktureras som ledarskapsprogram. Boka senast 1 juli så får du 1.500:- i rabatt. Vår samarbetspartner Fysiken erbjuder 30% rabatt på årskort. Mitt Livs Form leds av Joel Löwenberg och Anna-Karin S. Öjerskog. Begränsat antal platser – först till kvar’n! Kontakta Anna-Karin så skickar vi detaljerad information och ger er kontaktuppgifter till personliga referenser.