0730 39 10 47

anna-karin@a-head.se

Banner1200x350

FÖRELÄSARE

Anna-Karin S. Öjerskog - Världsmästare i segling och mental tränare

Född och uppvuxen på landet satte Anna-Karin sin fot på en segelbåt för första gången vid 14 års ålder. Trots en trevande start lärde sig Anna-Karin att älska segling och bestämde sig så småningom för att börja tävlingssegla. Mot alla odds och helt okänd i seglingsvärlden, lyckades hon bli en av världens bästa seglare med VM-guld, VM-silver och utmärkelsen Årets Seglare som främsta meriter.

Med härliga seglingsbilder, träffsäkra metaforer från havet och stor energi delar Anna-Karin med sig av sina erfarenheter från den osannolika resan från ”bonnatös” till världsmästare i segling. Det bjuds på inspiration, insikter och konkreta, mentala verktyg som publiken har nytta av i sin vardag. Allt för att prestera på topp, nå uppsatta mål och samtidigt må bra. Budskapet grundar sig på teamets gemensamma målbild och värdegrund och individens ansvar och agerande för att uppnå gemensam framgång.    På ett jordnära sätt och med glimten i ögat når Anna-Karin alla som lyssnar till hennes föreläsningar, oavsett idrottsintresse eller ej.

Föreläsningen anpassas efter kundens syfte och mål med aktiviteten – allt för att maximera träffsäkerheten i Anna-Karins budskap. Föreläsningen kan kompletteras med work shops och team buildning aktiviteter.

Anna-Karin kan bokas som föreläsare, moderator och konferencier.

 ”Tack för din föreläsning Vem gillar förändring?! på vår Strategidag. Alla tyckte att du var toppen och att föreläsningen var jätteintressant. Det passade perfekt in i allt det vi gör nu.” Jessica Edlund, Gatubolaget

 ”Kapten på din egen båt är en av de bästa föreläsningar jag varit på någonsin. Konstruktiv, verklighetsnära, innehållsrik, varierande och den gav konkreta verktyg i vardagen. Anna-Karin är kunnig, erfaren, trygg, förtroendeingivande och bjuder på sig själv” Rickard Egelborg, TRR Trygghetsrådet

 

AK_start2