At my best – women executive!

Succén fortsätter! Nu öppnar vi för anmälningar till At my best – women executive, ett ledarutvecklingsprogram för kvinnor med start i september. At my best handlar om att genom stärkt ledarskap och personlig hälsa skapa utveckling och framgång.

Anna-Karin S. Öjerskog och Jesper Carlsson ger dig nya insikter, personliga verktyg och professionell vägledning inom ledarskap och hälsa. Med fullt fokus på var du befinner dig och vart du vill så tar vi dig till nästa nivå. Allt för att du ska utveckla ett hållbart ledarskap och nå din fulla potential. Vi erbjuder ett exklusivt paket med en mix av individ- och gruppaktiviteter. Du blir del av en mindre grupp med unik, samlad ledarkompetens.

Vi vänder oss till kvinnor i Västsverige som driver egen verksamhet eller har en ledande position i en organisation.  Vi förväntar oss att du investerar tid och engagemang, är redo att göra de förändringar du bestämmer dig för och bidrar med dina värdefulla erfarenheter till gruppen. Av oss kan du förvänta dig stor kunskap, lyhördhet och djupt engagemang – allt för att du ska lyckas nå dina mål inom programperioden och få en bra start inför din fortsatta utvecklingsresa.

Våra deltagare uppnår klara förbättringar inom kondition, styrka och rörelseförmåga, uppnådda mål inom viktnedgång och mått, tydligare prioriteringar enligt uppsatta mål, stärkt ledarskap, ökad produktivitet, motivation och glädje.

I programmet som pågår sep 2014-april 2015 ingår 11 individuella aktiviteter med ledarskapscoaching och personlig träning, 2 hälsoprofilsbedömningar och konditionstester, 2 individuellt anpassade träningsscheman och kostförbättringar, 4 gruppaktiviteter inkl. träning, föreläsningar, mat och dryck, 1 gemensam utmaning samt segling i Bohuslän våren 2015.

Pris: 29.800 kr (exkl. moms). Bokning före 1 juni ger 500 kr rabatt. Begränsat antal platser.

”At my best är en utvecklingsresa som är anpassad för chefen mitt i livet. Det är mina behov som styr och jag möts av professionalitet och stor respekt hela tiden. För mig är helhetstanken, att en sund själ i en sund kropp sprider lugn och föredöme i en organisation, en självklarhet i dagens och morgondagens ledarroll. At my best har både utmanat mig och givit mig ny kunskap om mig själv som utvecklat min fysik och mitt ledarskap. Jag kan varmt rekommendera programmet.” Direktör i större offentlig verksamhet

AYB [SAS_0992]DSC_7218