At my best Ledarutvecklingsprogram 2014-2015!

Ny tar vi emot anmälningar inför starten i september 2014!

At my best handlar om att genom stärkt ledarskap och personlig hälsa skapa utveckling och framgång.

Joel Löwenberg och Anna-Karin S. Öjerskog ger dig nya insikter, personliga verktyg och professionell vägledning inom ledarskap och hälsa. Med fullt fokus på var du befinner dig och vart du vill så tar vi dig till nästa nivå. Allt för att du ska utveckla ett hållbart ledarskap och nå din fulla potential. Vi erbjuder ett exklusivt paket med en mix av individ- och gruppaktiviteter. Du blir del av en mindre grupp med unik, samlad ledarkompetens.

Vi vänder oss till kvinnor i Västsverige som driver egen verksamhet eller har en ledande position i en organisation.  Vi förväntar oss att du investerar tid och engagemang och bidrar med dina värdefulla erfarenheter till gruppen.

Våra deltagare uppnår klara förbättringar inom kondition, styrka och rörelseförmåga, uppnådda mål inom viktnedgång och mått, tydligare prioriteringar enligt uppsatta mål, stärkt ledarskap, ökad produktivitet, motivation och glädje.

I programmet ingår 11 individuella aktiviteter med ledarskapscoaching och personlig träning, 2 hälsoprofils-bedömningar och konditionstester, 2 individuellt anpassade träningsscheman och kostförbättringar, 4 gruppaktiviteter inkl. träning, föreläsningar, mat och dryck, 1 gemensam utmaning samt segling i Bohuslän våren 2015.

Pris: 29.800 kr (exkl. moms). Bokning före 1 juni ger 500 kr rabatt. Begränsat antal platser.

AYB [SAS_0807]